lyrro-utinvandrarna-1_byline-andreas-wessberg-unlimited-stories
INVIGNINGSFILM Lyrro – Ut&Invandrarna
18 September, 2018
Kiss Me Not
Kiss Me Not
11 September, 2018

Invigningsgala Int. Komedifilmfestivalen 2017

hemsidanlisanilsson

Varmt välkomna till den fjärde upplagan av Internationella Komedifilmfestivalen som slår upp sina portar den 19 Oktober och bjuder på skrattfest och show!

Under kvällen visas smygpremiären av den härliga semesterkomedin All Inclusivedär regissören Karin Fahlen kommer att närvara tillsammans med skådespelare från filmen. Vi har även bjudit in Lisa Nilsson och Aminah Al Fakir Bergman som kommer att backas upp av unga sångare och musiker från projektet Songlines.

Songlines arbetar med musik av och med unga nyanlända. Sången, som Aminah skrev till den första ljusmanifestationen som hölls av nätverket #vistårinteut i november förra året, heter ”Jag har vandrat över bergen”. Den samlade ca 10 000 människor på 50 olika platser i Sverige. Efter det har den sjungits på olika manifestationer, julkonserter och luciatåg runt om i Sverige. Körer och artister har fått göra sina egna tolkningar. Men framför allt har den blivit en sång som ensamkommande ungdomar har kunnat lyssna på och hämta kraft från.

Tid: Torsdag 19 oktober kl 19:00, Biograf Skandia

För mer information om filmen All Inclusive se här