Colegas
Colegas / Buddies
11 September, 2018
Discipline
Discipline
11 September, 2018

Comedians’ Talk!

comedianstalkfilmosamtal

JENNIFER SAUNDERS OCH BEATTIE EDMONDSON

Moderatorer: Nisti Stêrk, festivalchef och Camilla Larsson, programchef IKFF

Världens kanske roligaste mor och dotter kommer på besök! Jennifer Saunders, flerfaldig BAFTA- och Emmy-vinnare, ena halvan i duon French and Saunders och geniet bakom manuset till succé-serien Helt hysteriskt – liksom skådespelerskan bakom den hejdlösa Edina – tar med sig sin dotter Beattie Edmondson.
Saunders slog igenom på 1980-talet i humorgruppen The Comic Strip. Tillsammans med Dawn French gjorde hon sedan dundersuccé med serien French and Saunders.
Edmondson är skådespelerska och komiker, medlem i komikergruppen Birthday Girls och känd från bland annat tv-serien Josh och Disney- filmen Patrick, i vilka även mamma Jennifer dyker upp. Josh är en sitcom som handlar om tre unga vuxna – Josh, Owen och Kate – som delar lägenhet i norra London, där deras påfrestande hyresvärd Geoff utgör ett ständigt inslag i vardagen. Serien skapades av Josh Widdicombe, som dessutom spelar seriens Josh, regisseras av David Schneider, och har gått i tre säsonger på BBC.
Beattie Edmondson har hyllats för sin komiska tajming som Kate. Extra roligt blir det när hennes mamma Judith – den oförlikneliga Jennifer Saunders – dyker upp på besök. I långfilmen Absolutely Fabulous: The movie gästar Edmondson istället sin mammas ”show”, som ärkerivalen Claudia Bings assistent.
Träffa Saunders och Edmondson i ett samtal fullt av humor, professionalitet och säkert en och annan anekdot om hur roligt det är att växa upp med en komikermamma (och en pappa; Adrian Edmondson är känd från The Comic Strip, Hemma värst, med mera), att ha en dotter som följer i ens fotspår och dessutom arbeta ihop!
Vi visar dessutom delar ur Josh och annat material från duons karriärer.

Tid: Lördag 20 Oktober, kl 19.30-21.30

Plats: Biograf Skandia
Biljetter:  Zeticket.sezeticket logga6

Går även bra att köpa biljetter på plats eller swish.
Betala via SWISH
Swish nummer: 1235431770
Det är viktigt att du skriver vilken Film/Samtal och anger e-postadressen korrekt.
Väl mött i skrattet!

 

 

edmondson_rund saunders_rund