#vistårinteut fick pris av Mala Stêrk på Internationella komedifilmfestivalen!

59e99a157af50740ac022af7
Turkisk press uppmärksammade när Anna Blomberg sjöng en turkisk sång och flirtade med “Turkiets Hasse Alfedsson” Erdal Özyagcilar!
25 October, 2017
img_1481
Turkisk press uppmärksammar när den folkkäre Erdal Özyağcılar besöker årets festival!
25 October, 2017

#vistårinteut fick pris av Mala Stêrk på Internationella komedifilmfestivalen! När festivalen invigdes i torsdags kväll på Biografen Skandia i Stockholm blev det inte bara skratt utan också tårar. När Lisa Nilsson och Aminah Al Fakir Bergman sjöng tillsammans med kören från projektet Songlines och #vistårinteut fick ta emot pris från Mala Sterk, så uppstod magi i salongen.

Motiveringen lyder:

Mala Stêrk är en oberoende insamlingsstiftelse som arbetar för att förbättra livet för utsatta barn i Sverige och internationellt. Nu skänker Mala Stêrk 10 000 kronor Till #vistårinteut”.

Motiveringen lyder; med ett starkt engagemang har #vistårinteut” lyckats uppmärksamma och belysa den mycket svåra och utsatta situation som många ensamkommande barn och unga är försatta i.

Organisation har med sitt envetna arbete medverkat till att föra upp den här viktiga frågan på politikernas dagordning. Med sitt stora nätverk av volontärer hjälper och påverkar #vistårinteut” både vardagen och framtiden för ensamkommande barn och unga.