Heldag med seminarier och masterclass!

komedi
”Det går extremt mycket bättre för kvinnor inom komedin”
25 October, 2017
screen-shot-2017-10-03-at-11-51-56
Skratta åt hela Sverige – ny komedi-manustävling!
25 October, 2017
Show all
Masterclass med Vijal Patel – Black-ish

Masterclass med Vijal Patel – Black-ish

Ett stort tack till alla er som kom på heldagen med seminarier + masterclass! Ett särskilt tack till alla våra fantastiska paneldeltagare och moderatorer; Malin Nevander, Vijal Patel, Josefine Tengblad, Jenny Grewdahl, Calle Marthin, Lena Rehnberg, Helena Lindblad, Camilla Larsson, Anna Croneman, Anna Serner, Fredrik Ljungberg, Shanthi Rydwall Menon, Catrine Lundell, Tina Sayed Nestius och Maureen Hoppers. Under dagen hölls seminarierna “Störst publik – Lägst status”, “Vem ser vi i skrattspegeln – komedi, makt och representation” och “Women of Colour in Comedy– komedi, kvinnor och representation”. Emmy-nominerade manusförfattaren och exekutiva producenten Vijal Patel höll även i en masterclass om arbetet med succéserien Black-ish.

Vi vill även passa på att tacka våra samarbetspartners Svenska Filminstitutet, Teaterförbundet och CinemAfrica Sweden.

Fotograf: Ronja Jönis