Stöd från Kulturförvaltningen och Botkyrka kommun

Stöd av Kulturförvaltningen
17 June, 2014

NYHETER
Stêrk production har beviljats stöd av Kulturförvaltningen för att göra Sveriges första internationella komedifilmfestival. Med beslutsmotivering “Idén är unik och upplyftande, breddar Stockholms filmutbud och främjar integration”.
Mer info här.

Festivalen hålls i Svenska Filminstitutet den 23-26 oktober 2014 med stöd av Stockholms stad. Vill du också vara med och hjälpa till att genomföra Sveriges första komedifilmfestival? Vi behöver volontärer och sponsorer. Kontakta gärna oss för mer information på info@sterkproduction.se

Vi har även nyligen blivit beviljade stöd av Botkyrka kommuns kreativa fond. Med beslutsmotivering: ”För ett interkulturellt familjeevenemang som vill skapa en ny mötesplats för det gränsöverskridande skrattet.”
Mer info här.
Vi är väldigt glada för det stöd vi fått, men vi behöver fler samarbetspartners. Vill du, eller känner du någon som vill sponsra oss så mail oss: shwan@sterkproduction.se

Mer info kommer inom kort.

Läs mer om festivalen grundare Nisti StêrkKarin Rydholm.